Welkom op onze website

Makelaar Aize Kooijker

Aize Kooijker

Makelaardij Kooijker is een kleine zelfstandige makelaardij, die de dienstverlening uitvoert in deeltijd.  Daarnaast zijn wij enthousiast, doen dit werk uit idealisme en houden van een actieve aanpak en begeleiding bij de dienstverlening.

Door de kleinschaligheid is er te allen tijde optimale aandacht voor elke klant en zal er op de belangrijkste momenten in het verkoop proces vlot en zo nodig snel kunnen worden gehandeld. Vaste werktijden worden in principe niet gehanteerd, zodat een bezichtiging altijd op korte termijn kan worden gerealiseerd.

De contacten worden door dezelfde persoon onderhouden daardoor ontstaan er  minder snel misverstanden en is het niet nodig dat informatie meerdere keren moet worden overgedragen. Bij het tot stand komen van een transactie dienen koper en verkoper tevreden te zijn, het is erg belangrijk dat alle partijen tijdens het verkoop of aankoop proces het zelfde beeld hebben over de situatie. Daarom is communicatie naar de klant een van de speerpunten van de dienstverlening.

met vriendelijke groet,
Aize Kooijker
Gediplomeerd makelaar OZ

woningmarkt en vergrijzing

De Nederlandse woningmarkt groeit de komende tien jaar steeds verder uit elkaar. Door de vergrijzing…

Lees meer...

Investeren in vastgoedstyling

Investeren in vastgoedstyling GESCHREVEN DOOR PAULA BULLARD MAANDAG Vroeger was de uiteindelijke prijs…

Lees meer...

Tijdelijke verhuur goed alternatief voor (niet)verkopen

Steeds meer huiseigenaren zien zich gedwongen hun woning tijdelijk te verhuren omdat het niet lukt deze…

Lees meer...

Woningen nu in de verkoop