Ons Aanbod

Min. v.d. Brinklaan 118 (Burgum)

Verkocht

Min. v.d. Brinklaan 118 te Burgum VERKOCHT De ideale woning voor een gezin. Bevat maar liefst 6 slaapkamers. Deze royale tussenwoning is gelegen nabij kinderspeelplaats, binnen 500 m van school en winkels, met ruim (uit)zicht vanuit de woonkamer o.a. op wandelpark, groenstook, waar vind je zo'n locatie voor deze prijs...

Slotsingel 9 (Aldegea) € 449.000,–

Slotsingel 9 te Aldegea Prachtige woning aan het water met eigen aanleg plaats van maar liefst 28 mtr!!, slaapkamer en badkamer op de beganegrond, bouwjaar 2001, op zonnige stand. In het dorp bij voorzieningen, en toch rustige woonomgeving.
Lees meer...

Kloosterlaan 59 (Burgum) € 479.000,–

Kloosterlaan 59 te Burgum VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Luxe degelijke woning, mooi afgewerkt, ruim en vrij gelegen op hoek van wegen, aan de rand van de bebouwde kom van Burgum. Traditioneel gebouwd in 2005 en van alle gemakken voorzien. Verrassende indeling met badkamer en slaapkamer op de begane grond. Openslaande deuren naar terras. Energie zuinig door warmte terugwinsysteem. Behoeft weinig onderhoud o.a. door toepassing van kunststof kozijnen.
Lees meer...