Ons Aanbod

De Telle 7 (Ureterp) € 229.000,–

De Telle 7 te Ureterp ONDER VOORBEHOUD VERKOCHT Degelijke, ruime gezinswoning, goed onderhouden 2/1 kap. Centraal gelegen in de bebouwde kom van Ureterp, van alle gemakken voorzien. Vergroot in 2005 met aanbouw, o.a. keuken, bijkeuken, garage, en openslaande deuren naar terras. Energie zuinig (label B) door goede isolatie, ligging op het zuiden, zonnepanelen en mogelijkheid tot het (bij)verwarmen met houtkachel. Onderhoudsarm en praktisch ingericht.
Lees meer...

Slotsingel 9 (Aldegea) € 449.000,–

Slotsingel 9 te Aldegea Prachtige woning aan het water met eigen aanleg plaats van maar liefst 28 mtr!!, slaapkamer en badkamer op de beganegrond, bouwjaar 2001, op zonnige stand. In het dorp bij voorzieningen, en toch rustige woonomgeving.
Lees meer...

Kloosterlaan 59 (Burgum) € 479.000,–

Kloosterlaan 59 te Burgum VERKOCHT Luxe degelijke woning, mooi afgewerkt, ruim en vrij gelegen op hoek van wegen, aan de rand van de bebouwde kom van Burgum. Traditioneel gebouwd in 2005 en van alle gemakken voorzien. Verrassende indeling met badkamer en slaapkamer op de begane grond. Openslaande deuren naar terras. Energie zuinig door warmte terugwinsysteem. Behoeft weinig onderhoud o.a. door toepassing van kunststof kozijnen.
Lees meer...